Представа „Табула раза – прича деце са маргине“

У уторак, 26. априла на великој сцени „Љубиша Јовановић“ у Шабачком позоришту, одиграна је премијерна представа Клуба младих КЦ (наш креативни свемир), Табула раза –прича деце са маргине.

При одабиру теме, насиља у породици и последица које трпе деца, млади су врло одговорно и сажето кроз сценски приказ послали снажну поруку, да се сви заједно запитамо шта можемо као појединци, група, друштво у целини да учинимо, како бисмо решавали проблеме, ове друштвено девијантне појаве која је сатавни део наших живота. Својом глумачком уверљивошћу, искреном и дубоком емоцијом, талентовани и надасве креативни млади људи, изазвали су велико одушевљење публике. Заронили су свим својим бићем у улоге ликова које су бирали по свом сензибилитету, доносећи верно доживљај приче која је тешка и комплексна али са оптимистичним крајем, да не смемо имати предрасуде, и да је сваки проблем решив.

У име Културног центра и у своје лично име, захваљујем се Шабачком позоришту које нам је помогло да реализујемо представу. Хвала члану нашег Клуба младих, Бојану Васићу, који је радио као тонац представе и хвала свим средњошколцима који су били статисти у представи.