Konkurs za samostalne izložbe

GALERIJA KULTURNOG CENTRA RASPISUJE KONKURS ZA IZLAGAČKU SEZONU U 2021. GODINI ZA SAMOSTALNE IZLOŽBE. KONKURS JE OTVOREN OD 7. NOVEMBRA 2020. DO 8. JANUARA 2021.

POTREBNO JE DA KONKURSNI MATERIJAL SADRŽI: KONCEPT IZLOŽBE SA VIZUELNIM PRILOGOM, CV AUTORA I PISMO SAVETU GALERIJE. NEPOTPUNA I SA ZAKAŠNJENJEM PRISTIGLA KONKURSNA DOKUMENTACIJA NEĆE SE UZIMATI U RAZMATRANJE.

OD 2014. GODINE SAVET GALERIJE KULTURNOG CENTRA DONEO JE ODLUKU O USLOVIMA IZLAGANJA NA SAMOSTALNIM IZLOŽBAMA. UMETNICIMA KOJI DOBIJU TERMIN ZA IZLAGANJE OBEZBEĐUJEMO: TRANSPORT RADOVA (PO DOGOVORU), GALERIJSKI PROSTOR, DEŽURSTVO TOKOM IZLOŽBE, KATALOG, PLAKAT, MEDIJSKU PROMOCIJU, KOKTEL NA OTVARANJU IZLOŽBE.

UMETNIK JE U OBAVEZI DA PRISUSTVUJE POSTAVLJANJU IZLOŽBE I DA PO NJENOM ZAVRŠETKU U ŠTO KRAĆEM ROKU PREUZME SVOJE RADOVE, ODNOSNO, STUPI U DOGOVOR OKO TRANSPORTA. TAKOĐE, U OBAVEZI JE DA GALERIJI KULTURNOG CENTRA OSTAVI JEDAN SVOJ RAD. ISTO TAKO, BILO BI DOBRO DA UMETNIK MAKAR OKVIRNO NAZNAČI TERMINE KOJI BI MU ODGOVARALI, KAKO BI, UKOLIKO DOBIJE PRILIKU DA IZLAŽE, GODIŠNJI IZLAGAČKI PROGRAM BIO LAKŠE I BOLJE UKLOPLJEN.

KONKURSNI MATERIJAL POSLATI POŠTOM NA ADRESU: KULTURNI CENTAR, GOSPODAR JEVREMOVA 12, 15000 ŠABAC, SA NAZNAKOM – KONKURS ZA SAMOSTALNE IZLOŽBE.

  • јул 22, 2024
  • 08:47
Book Online