KONKURS ZA IZLOŽBU IKONA

Poštovani,

  1. godine galerija Kulturnog centra u Šapcu nastavlja sa organizovanjem tradicionalnih tematskih izložbi. Ove godine Program započinjemo kao i uvek izložbom ikona .

Potrebno je popuniti prijemne formulare , jedan deo ostaje autoru, a drugi se daje organizatoru kao potrvrda da se radovi nalaze u Kulturnom centru. Autori ne mogu povući radove do okončanja izložbi. Organizator odgovara za eventulana oštećenja radova od trenutka njihovog preuzimanja do vraćanja autorima.

Formular možete preuzeti na sajtu Kulturnog centra Šabac:

https://kulturni-centar.rs/wp-content/uploads/2017/10/Prijavni-list.pdf

 

 

eni na isti način o trošku umetnika (Post ekspresom)

Galerija Kulturnog centra takođe ima i svoj prodajni segment  rada , tako da Vam nudimo saradnju i na taj način. Prodaja je koncipirana kao komisiona , pa ako ste zainteresovani, možemo sarađivati i na ovaj način.

KULTURNI CENTAR ŠABAC

  1. Godine galerija Kulturnog centra u Šapcu nastavlja sa organizovanjem tradicionalnih tematskih izložbi. Ove godine Program započinjemo kao i uvek izložbom ikona .

 MAJ  07- 15.  XXV IZLOŽBA IKONA– Najviše po dve svoje ikone dostaviti najkasnije do 20. aprila 2021. godine- ( Za umetnike iz Beograda – preuzimanje radova u ponedeljak 19. aprila u 12:00 ispred Etnografskog muzeja .

Žiri  za XXV  Izložbu ikona biće održan u sredu, 21. Aprila 2021. godine.

Sve tematske izložbe su žirirane,za svaku od njih se štampa adekvatan katalog i dodeljuju se nagrade za najbolje radove na izložbama. Ako ste zainteresovani za učešće na nekoj od naših izložbi molimo Vas da blagovremeno pripremite svoje radove. Sva detaljnija obaveštenja možete dobiti na telefone Kulturnog centra Šabac – 015-346-936, ,064 -6483-569, ili na mail sonja.petrovic.jagic@gmail.com .Radove možete poslati na adresu Kulturni centar, Gospodar Jevremova 12 , 15000 Šabac. Unapred Vam se zahvaljujem na saradnji.

                                    Za Kulturni centar, Sonja Petrović Jagić , istoričar umetnosti

  • март 22, 2021
  • 12:05
Book Online