DEČJA NEDELJA MALO KRALJEVSTVO

Dečja nedelja: Samo igra

Petak, 9. oktobar 2020. god.

18:00h

Bašta Kulturnog centra

MALO KRALJEVSTVO

  Malo kraljevstvo je puno života,radosti i boja.U njemu žive Ben, princeza Holi i dadilja Šljivka.

  Ben i Holi su najbolji drugari i uvek su raspoloženi za igru i zabavu. Dadilja Šljivka ih kroz šalu uči raznim vilinskim i običajima patuljaka. Ponekad upotrebi čaroliju ali to ne bude svaki put zabavno. Ovoga puta je zahvaljujući čaroliji završila u kavezu veštice Verice.Ben i Holi pokušavaju uz pomoć raznih trikova, veština,vilinskog plesa i muzike patuljaka da odobrovolje vešticu Vericu i da oslobode dadilju Šljivku. Na kraju u tome uspevaju ali uz mnogo poteškoća.

Predstava je edukativna, sadrži pet songova sa koreografijom i namenjena je deci od dve do deset godina.

IGRAJU:

Jelena Kovač Krkić

Danica Radulović

Vladimir Paunović

MUZIKU KOMPONOVAO: Zoran Nestorović

KOSTIM: Ljiljana Nikolić

SCENOGRAFIJA: Marija Sofijanić

Subota, 10. oktobar 2020. god

 

Super Vibe & Artych Lab

11.00 – 13.30h

 

Super Vibe

Super Vibe je kreativna likovna radionica Kulturnog centra namenjena deci uzrasta od 5 do 10 godina. Tokom zabavnog i inspirativnog procesa deca će dobiti gotov proizvod, sopstveni unikatni instrument poput zvečke, udaraljke, čegrtaljke, koje će koristiti tokom muzičke radionice.

Radionicu vodi slikar Uroš Lukić.

 

12:30h

Bašta Kulturnog centra

 

Artych Lab

Artysh Lab je kreativna muzička radionica za decu. Magija detinjstva se stvara kroz interakcije deteta sa okruženjem, posebno sa bliskim osobama porodicom i prijateljima. Novi program nastao u Artysh laboratoriji su nesvakidašnji koncerti interaktivnog tipa, zabavno-edukativnog karaktera, za buduće roditelje, decu od 0 do 6 godina i roditelje. Kao odraz prožimanja nauke i umetnosti, počivaju na rezultatima istraživanja sprovedenih na polju neurologije, neuromuzikologije i psihologije. Realizuju se u saradnji sa psihologom, defektologom i vaspitačima.

 

  • октобар 9, 2020
  • 18:00
Book Online