22. децембра у великој сали Културног центра за најмлађе посетиоце одржана је Новогодишња представа "Исцапана Бајка" у извођењу Креативног студија "Чаролија" из Новог Сада.

Деца су слушала причу о "некој тамо деци" која своје књиге не чувају, па им се често деси да док листају своје сликовнице и књиге, поцепају листове, ишарају их и што је најгоре не врате их на своје место. А, шта се тада догађа, малишани су могли да виде када се пред њима појавио Бели зец из "Алисе у земљи чуда", и Снежана из бајке "Снежана и седам патуљака" обоје ван себе и својих бајки.
Бели зец је очигледно заузео Снежанино место, а Снежана је остала без бајке, јер исцепани лист није враћен на своје масто.
Уз мноштво музичких нумера, такмичења у познавању бајке, много комичних ситуација и одличних кореографија, њихово"запетљано" стање се уз помоћ малишана полако распетљава и све се враћа на своје место.

Овај хумористички, интерактивни мјузикл, децу је на прави начин вратио у свет бајки, а препуну салу Културног центра, учинио местом дечје граје и осмеха.