U okviru projekta Centar za savremenu umetnost (CzSU), koji je pokrenut prošle godine kao deo programa Kulturnog centra, tokom 2015. godine biće predstavljene četiri kreativne platforme iz Beograda. Na prvoj prezentaciji u utorak 21. aprila, lokalnoj publici je predstavljen foto kolektiv BELGRADE RAW, kroz pet projekata: Serbia Raw, Foto sajam, Knjiga Belgrade Raw, Artget galerija, Zvučna mapa Beograda.

Serbia Raw
Radionice koje su održane prošle godine u Valjevu, Subotici i Boru, nakon čega je usledila izložba u beogradskoj galeriji U10, na kojoj su bili predstavljeni radovi svih učesnika. Projekat se nastavlja u ovoj godini i planirano je da se značajno proširi, kako po broju gradova koji će biti posećeni, tako i po vremenu provedenom u istim.

Foto Sajam
Organizuje se već tri godine, svaki put je sve sadržajniji i bolji, pri čemu se menjaju prostori i sarađuje sa raznima autorima i intstitucijama. Sve je kulminiralo sajmom prošle godine koji se desio u galeriji U10. Sajmu je prethodio niz odlazaka u gradove po Srbiji (Valjevo, Bor, Subotica) u kojima su organizovane radionice. Na kraju se to pojavilo na sajmu u formi mini publikacije maksi formata.

Knjiga Belgrade Raw
Saradnja sa slovenačkim izdavačem Rostfrei Publishing, ceo proces rada na knjizi, koji je trajao nekoliko godina.

Artget galerija, izlagačka sezona 2013.
Iskustvo u vođenju Artget galerije (Kulturni centar Beograd), tokom perioda maj – decembar 2013. Načini vođenja galerije, izbor autora sa domaće i međunarodne scene, delegiranje poslova, sticanje novih iskustva i sl.

Zvučna mapa Beograda
Učestvovanje u projektu kroz fotografisanje tačaka za zvučnu mapu Beograda. To je omogućilo članovima kolektiva da se izmeste iz čisto fotografski orijentisanih projekata u nešto što je primarno zvuk grada.