ПРВИ ДАН

У уторак, 22. јула почео је Мини дечји улични фестивал. Фестивал је отворила представа „Животињска фарма“, а извели су је полазници драмског студија Културно-образовног центра из Шида. Велике лутке, у форми маскота домаћих и дивљих животиња, забављале су малишане како током представе, тако и по њеном завршетку. Познате музичке композиције и плес са луткама посебно су увеселили нашу најмлађу публику.

Одмах по завршетку луткарске представе, изведена је игросценска престава „Ловачке приче“ у извођењу позоришта „Талија“ из Београда. Добро уигран глумачки тандем, и овога пута, испунио је очекивања публике. Добру причу праћену мноштвом веселих перипетија, доброг хумора, музике и плеса, наша најмлађа публика испратила је са пуно пажње.

ДРУГИ ДАН

Последњу представу другог фестивалског дана извела су деца, полазници драмског студија Културног центра, „Шарена шаргарепица“. Представу под називом „Тајна украденог блага“, гледали смо у раним вечерњим сатима. Са пуно ентузијазма и добре енергије, уз велику подршку родитеља и пријатеља, чланови драмске радионице показали су све што су током школске години научили у нашем студију