У среду 9. октобра, у сали Културног центра одржали смо две ликовне радионице за децу основношколског и предшколског узраста.
Акдемски вајар Дане Унчевић осмислио је и реализовао ову креативну радионицу, која је за тему имала мотив ветра. Под слоганом "Дај ми крила ветре", кроз игру и забаву, користећи се комбинованом техником склапања и осликавања, уз Данову стручну помоћ, малишани су правили ветрењаче.
Погледајте шта су све направили ученици III2 и III3 ОШ "Ната Јеличић", са својим учитељицама Лидијом Обреновић и Славицом Поповић.


У поподневној смени радионици су се придружили и млади из дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју при Центру за социјални рад и заједно са својим васпитачима, Катарином Машић, Мирјаном Макевић, Бранимиром Вулетићем, и руководиоцем службе Славицом Матић, учествовали у ликовној радионици.

Такође, у гостима су нам били и предшколци из вртића "Полетарац", са васпитачицама Миром Пантић и Далиборком Ђурић, као и предшколци из вртића "Снежана" са васпитачицама Светланом Ристивојевић и Гордана ПУзић.