Уторак,14. август

У уторак у 18:30 испред Културног центра почео је још један Дечји улични фестивал .Првог дана на програму је био мађионичарски шоу "Игорова магична шаргарепа".
Учесници су малишанима успели да на занимљив начин представе програм који су без даха пратили и аплаузом награђивали сваки изведен трик. Није било изостављено одушевљење ни одраслих који су такође са великом пажњом пратили целокупан програм. Простор испред Културног центра био је препун веселе и разигране дечице која су већ на почетку реаговали на анимацију и улепшали и увеселили својим осмесима , као и кореографијама које су успешно савладавали.
Док се топао летњи дан завршавао , узаврела атмосфера и даље је трајала. Након завршене представе мађионичар је правио необичне фигуре од балона , које су малишани добијали као награду за свој таленат који су показивали.


Среда, 15. август

У среду , 15.августа испред Културног центра у 18 :30 почео је други дан Дечјег уличног фестивала.
Гости су били глумци позоришта "Петар Пан " из Београда са истоименом представом.Добра забава и уживање , као и одлична атмосфера уследила је већ на почетку , када је Звончица окупила малишане око себе и играла са њима , као и учила их многобројним занимљивим плесним корацима.
Увек интересантна прича о Петру Пану оставила је без даха дечицу, а старије вратила у безбрижно детињство. Наши најмлађи и најслађи су хипнотисано све пратили и учествовали у представи.
Након вечитог дечака Петра Пана уследио је музички возић и анимација којом је завршен други дан фестивала.


Четвртак, 16. август

У четвртак 16.августа , испред Културног центра у 18:30 почео је трећи дан Дечјег фестивала.
На програму је била драмска анимација , као и представа "Tајна чудотворног шлема " позоришта " Цврчак " из Београда.На занимљив начин су уз музику децу не само забављали, него и едукативно утицали на њих. Лепи костими су још више допринели магији саме представе и лепшем доживљају саме предстааве.
Још занимљивијем програму и доброј забави допринели су глумци који су пре и након представе исцртавали лица деци, као и лепили лажне тетоваже. Атмосфера и осмеси су говорили колико су деца уживала, као и пажња коју су посвећивали свим сегментима пријатне августовске вечери.Простор испред Културног центра је био препун раздраганих малишана. Док се ноћ лагано спуштала и полако све у околини утишавало одушевљење деце је и даље трајало. Исцртавање лица , као и последње вече фестивала завршено је ревијом маски , које су поносно деца носила током вечери.