Дејан Богојевић, мултимедијални уметник из Ваљева оснивач је и главни уредник часописа ѕа књижевност, уметност и културу Акт, који већ деценију излази у Ваљеву. Човек са невероватном енергијом покренуо је овај пројекат и часопис је озбиљно заживео и покрива не само територију наше земље, екс Југославије него и велики број земаља диљем света. Часопис је свеобухватан, комплексан и озбиљан и прати све савремене тенденције у уметности и кљижевности.

О часопису су говорили Дејан Богојевим и мр Душан Стојковић, Књижевник и заменик уредника из Младеновца, а у представљању су учестовали и ваљевски песници који су шабачкој публици говорили своја књижевна остварења.

Сарадња са Културним центром огледа се и у томе што часопис прати традиционалне тематске изложбе које се одржавају у галерији Културног центра.

У галерији је била постављена самостална изложба минијатура. Сва наша анонимна лица, Дејана Богојевића, која га је представила и у светлу сликарства, сјајне минијатуре, сведене у композицији и форми, а изузетне у боји показују сву његову уметничку креативност.
Љубитељи уметности ову изложбу у галерији Културног центра у Шапцу могли су да виде до 20. јуна 2011. године.