11. јуна 2010. године, у сарадњи Културног центра Шабац, "2Hot4Stage crew" екипе из Београда и "Students of Rhythm", плесне школе из Београда, изведен је мјузикл "Додир ритма" у трајању од 80 минута. Представа је одржана у Шабачком позоришту.

У питању је путујући мјузикл, а Шабац је тек други град у низу који је имао прилику да ужива у знању и креативности талентоване екипе. "Додир ритма" презентује модерне и урбане плесове, кроз једну сасвим другачију димензију и уметничку форму, спој класичне музике и хип хоп звука, балета и савремених плесова, показујући да уметност нема границе.

За сценарио и режију одговоран је Шапчанин Александар Марковић, а за кореографију Александар је имао помоћ свог колеге Илије Антића и Милене Вељковић, вишегодишње првакиње у хип хоп плесу. Поред "Додира ритма" иза себе екипа има велики број наступа и ангажмана, као што су: концерти Ане Станић, Марчела, Јелене Карлеуше, Северине, затим финално вече VIP Велики брат,босански Оскар популарности, избор за српску песму Евровизије са Оливером Катић, Евровизија са Миланом Станковићем, спот Маје Марковић, прослава годишњице часописа "Playboy" као и отварање продавница "Newyorker" широм Србије и наравно финале телевизијске емисије "Ја имам таленат".