Иван Љуба, пијаниста из Београда имао је свој први јавни наступ у Шапцу, у музичкој школи " Михајло Вукдраговић” у Шапцу, који је организовао Културни центар Шабац. Пред препуном салом Музичке школе обратио се публици музиком, и учинио све да публика на један други начин упозна Ивана Љубу. Као пијанисту.
Осмеси и искрене честитке након завршетка концерта Ивана Љубе говорили су нам, да је успео да анимира, и заинтересује ону најмлађу али и ону мало старију публику. Знајући га као победника једног реаллитy - схоw програма, публика је са нестрпљењем очекивала да упозна Ивана Љубу, пијанисту, и да му пружи сву своју подршку.
Ово вече је спојило све генерације. Не кријући задовољство због тога, поклонио се шабачкој публици која га је наградила искреним и дугим аплаузом. Иван се и после концерта препустио публици. Публика га је чекала испред, како би се сликала са њим или разменила неколико речи. Иван Љуба је својом природношћу освојио све, и није одлазио све док је и последња особа из публике имала жељу да се поздрави са њим, слика, или добије аутограм.
Овај концерт је препорука да Ивана Љубу упознате као уметника, кроз музику, јер је искреност емоција коју он носи…